keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kaupunkikävely 15.1.2011

Pohjois-Karjalan leojen seuraava tapaaminen järjestetään Joensuussa kaupunkikävelyn ja koirapuistoilun merkeissä. Tapaamisaika ilmoitetaan näin hyvissä ajoin, että mahdollisimman moni ehtisi saada tämän tiedon ja pääsisi paikan päälle :) 

Eli tavataan sankoin joukoin 15.1.2011 lauantaina klo 11.30 ISLOn / ev.lut kirkon parkkipaikkojen läheisyydessä riippuen siitä, onko parkkipaikat miten täynnä. Ne on kuitenkin sen verran lähekkäin, että sieltä varmaan toisemme bongataan. Katsotaan sopiva kaupunkikävely-reitti sitten porukalla ja sen jälkeen halukkaat leot voivat vielä käydä koirapuistossa telmimässä vapaasti. 

Jos porukka innostuu, voitaisiin toki käydä vielä vaikka yhdessä juomassa kupponen kuumaa jossakin ja sopia seuraavien treffien ajankohdasta jne. :)

Ilmoitathan tulostasi joko tänne blogiin kommentoimalla tai lähettämällä s-postia Marikalle tai Jonnalle. Näin tiedetään odotella kaikki saapuvaksi ennen kuin lähdetään kaupunkikävelylle!

Jos pakkasmittari paukkuu pitkälti yli 15 asteessa niin treffit peruuntuu, mutta jos on ihan siinä rajoilla niin puetaan vaan vähän lämpimämmin päälle?:) 
Vai mitä olette mieltä? (Kommentoikaa tänne blogiin vaikka niin saadaan keskustelua aiheesta)

Käykää vaikka lukemassa täältä blogista ennen tapaamista, jos on tullut jotain viime hetken muutoksia paikan tms. suhteen!

**********************************************************************************

Kiitos kaikille leotapaamiseen osallistuneille!:) Meitä olikin paikalla mukava porukka leoja ihmisineen:


 Kultainennoutaja ?? (Nimi??) toi mukavasti väriä leoporukkaan, lisäksi mukana olivat Heta ja Hippu...

 ...uusi tuttavuutemme Duca....
Hamis
Ruubert

Pamela

...sekä Albert ja Jippu.

Meillä oli kaikin puolin onnistunut tapaaminen: ensin käytiin pieni kaupunkikävely, jonka jälkeen koirat pääsivät vielä vähän koirapuistoon telmimään keskenään. Kun koirat oli väsytetty, me omistajat käytiin vielä lämmittelemässä yhdessä kahvikupposen ääressä.

Lisää kuvia tapaamisesta löytyy täältä
Tuolta linkin takaa voi kuvia kopioida itselleen. Ja jos joku otti kuvia niin laittakaas tulemaan Jonnalle niin lisäillään tuonne samaan kuvagalleriaan: jonna.haapalainen (at) karhuaho.fi
Oli todella mukava kun paikalle saatiin näinkin iso porukka leoja ja toivotaan, että jatkossa määrä on kasvusuuntainen :) Innolla seuraavia treffejä odotellen...:)

Kiitos kaikille mukanaolleille!!

~Marika & Pamela
~Jonna, Jani, Jippu & Albert

12 kommenttia:

  1. Mie tuun:)). Toi pakkasjuttu on hyvä ja tietty peukut pystyyn et ei tuu yli -15;)

    Terkuin Marika ja muu poppoo

    VastaaPoista
  2. Me myös tullaan :D
    Terkuin Outi & Henri ja Hamis

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu :) Ja me tullaan kans ainakin Jippusen kanssa!

    T. Jonna & Jani

    VastaaPoista
  4. Me emme viimeksi päässeet Ylämyllyn tapaamiseen, meillä asustelee 2 vuotias Duca, joka olisi kiinnostunut tapaamaan muita leoja.
    Eli tulossa ollaan!
    T.Chris, Sonja ja Duca

    VastaaPoista
  5. Kiva juttu, että porukkaan on tulossa mukaan uusiakin tuttavuuksia! Toivotaan kivaa säätä tapaamis-ajankohdaksi, että näkisimme isolla porukalla :)

    VastaaPoista
  6. Moi,
    näillä näkyminen mekin tullaa Ruupertin kanssa vähän tutustumaan uusiin tuttavuuksiin:)

    t. Anne ja Ruupert 6kk

    VastaaPoista
  7. Tervetuloa Anne ja Ruubert :)

    VastaaPoista
  8. Kirjoitan tänne saman minkä tuonne Facebookin ryhmään (liittykääs muuten sinne, jos käytätte Facebookkia) ELI Mukava, että näyttäisi olevan paljon tulijoita :) Lauantaille lupailee (yllättäen meidän tuurilla) paria kymmentä pakkasta, mutta myös aurinkoa, joten eiköhän me laiteta vaan lämpimämmin päälle ja treffata kun nyt ajankohta tuntuu käyvän monelle? Me oltas ainakin tulossa, eikä pelätä pakkasta :)

    Jonna

    VastaaPoista
  9. Me ollaan kanssa tulossa, vaikka vähän pakkastaiskin.


    Sonja, Chris ja Duca

    VastaaPoista
  10. Mikä on facebookin ryhmän nimi?

    Sonja,Chris & Duca

    VastaaPoista
  11. Ryhmän nimi on ihan: "Pohjois-Karjalan Leot". Lisäsin sinnekin kyselyä, että mikä ois max pakkasraja, että katottas kaikki Joensuun pakkaslukema samasta osoitteesta eli: http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/Joensuu

    Mut me oltas kans tulossa kovemmallakin pakkasella ja käytäs sitten sen verran lyhyempi kävely, että taretaan ja sit jonnekin kahvikupposen ääreen lämmittelemään vaikka?:)

    VastaaPoista
  12. Mekin ollaan tulossa, jos pakkanen ei ihan 25:ttä kolkuttele.

    t: Eija, Hippu & Heta

    VastaaPoista