lauantai 5. kesäkuuta 2010

Pohjois-Karjalan leojen kesäleiri -5.6.2010

Tänä viikonloppuna meillä oli Pohjois-Karjalan leojen kesäleiri. Osa porukasta siellä vielä lopettelee leiriä eli viettivät Huhmarissa koko viikonlopun, mutta allekirjoittanut kävi leirillä porukoineen eilen päiväselti. Ohjelmassa oli leikkimielistä kisailua ja vapaamuotoista seurustelua :) Porukkaa ei ollut paljon, mutta niinhän sitä sanotaan, ettei se määrä vaan se laatu? ;) ...ja meillä oli kyllä todella mukava päivä!!




Olimme Marikan kanssa järjestäneet leikkimielisen kisa-sarjan, jonka ensimmäisessä osiossa otettiin aikaa siitä, kuinka pitkään kukin koirakko tyhjentää Nina Ottossonin lautapeliä nameista... tyyli oli vapaa ja koiraa sai auttaa, jos homma ei lähtenyt sujumaan..
Niin innolla tätä osiota suoritettiin, että loppujen lopuksi tuo pelilauta hieman kärsi noiden leijonien tassuissa ja hampaissa. ;) Tyylihän oli vapaa!;)

Tässä Eijan ja Hipun tyylinäyte :)

Seuraava osio oli pujottelu, jossa omistajan tuli kuljettaa kananmunaa lusikassa ja pujotella koiran kanssa tuollainen pujottelurata.
Villen ja Urhon tyylinäyte tästä osiosta...
Sitten vuorossa oli makkaran heitto -osio, jossa omistaja heitti 5 makkaraa koiralle ja jokaisesta onnnistuneesta kopista koirakko sai pisteen...
Niinan ja Rutun tyylinäyte tässä :)

Kopparikisan jälkeen pääsi koirien omistajat kisaamaan koirien puolesta tikkaa heittämällä. Ensin huivi silmillä ja sitten ilman huivia. Pisteet laskettiin yhteen molemmista suorituksista.
Eeva sai aloittaa jälleen ;) *Eeva toimi meidän "testihenkilönä" kisa-osioissa, parissa kohtaa jouduttiin nimittäin tekemään viime hetken hienosäätöjä kilpailusääntöjen suhteen* :D

Tikanheitto-kisan jälkeen oli vielä vuorossa kisan viimeinen osio: 10 kysymystä kattava tietokilpailu koiriin liittyen.

Ennen kuin tuomaristo siirtyi laskemaan eri osioiden pisteitä yhteen, oli vielä vuorossa juoksukilpailu, joka suoritettiin omana kisanaan...
Ensimmäisenä vuorossa jälleen Eeva ja Jula


Toisina vuorossa Inka ja Jippu

Kolmantena vuorossa Eija kera leotyttöjen Hipun ja Hetan


Neljäntenä starttasi Igor ja Kapu (sijoittuivat muuten hyvinä kakkosina!)
Niina ja Ruttu menee vauhdilla...


Ville ja Urho voittajan elkein suoraan voittoon tässä kisassa! Onnittelut!!

Grillailun ja seurustelun lomassa julkistettiin ja palkittiin sitten kisojen voittajat:
*Voittajaksi suoriutuivat Eija ja Heta
*Jaetulle kakkos-sijalle sijoittuivat Ville ja Niina kera Urhon ja Rutun
*Kolmanneksi (tämäkin oli jaettu sija) näissä kisoissa tulivat Igor ja Eeva kera Kapun ja Julan
ONNITTELUT KAIKILLE!!! :)




Juoksukisan voittajakin sai palkintonsa :)














Pena huolehti päivän aikaan koirien hellistä hetkistä ja rapsutuksista ;)

Tässä vain pieni otos kuvista. Olen ladannut kuvia katseltavaksi Picasan verkkoalbumiin. Sieltä jokainen voi halutessaan niitä kopioida itselleen. Ikävä kyllä nuo pujottelukisan kuvat ovat kovin tummia :(

Kiitos kaikille osanottajille! Päivä oli ajoittain melko sateinen, mutta onneksi saimme nauttia myös kauniista auringonpaisteesta! Ja mikä parasta, tunnelma oli oikein mukava ja ehdottomasti otetaan uusiksi ensi vuonnakin :)
Otamme mielellään ehdotuksia vastaan leiripaikkaan liittyen. Tämän vuoden leiripaikka oli melkoisen kallis (mökit), joten ensi vuonna järjestämme leirin todennäköisesti jossain muualla..

-Jonna

4 kommenttia:

  1. Lämpimät Kiitokset kaikille mukana olleille! Viikonloppu oli todella mukava ja oli kiva tavata näin rennommissakin yhteyksissä:). Ehdottomasti ensi kesänä leireillään jälleen ja toivotetaan niin uudet kuin "vanhatkin " leiriläiset mukaan matkaa joko koko leirin ajaksi tai ihan vaan kisapäivän viettoon kuten nytkin osa teki:). Akut latutui upeesti tässä mukavassa seurassa ja nyt sitä jaksaa taas pitkään:). Kaunista kesää kaikille toivottaen Marika ja muu poppoo
    ps. Myös treffi toiveita vastaan otetaan kesän aikana...

    VastaaPoista
  2. Teillä näyttää olleen mukava leiri!
    Tervehdys Pohjois-Karjalan leoille täältä Kokkolasta, länsirannikolta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos leiristä kanssaleireilijöille, oli kotoisa olo meilläkin, vaikka tultiinkin etelästä kuokkimaan.

    Pakko huomauttaa, että mun "tyylikäs" vaatetus johtui ihan Suomen säästä, kylmän yllättäessä tuli haalittua kavereidenkin vaatteet päälle...;)

    VastaaPoista
  4. Mukavan näköistä touhua :)
    Terkut Savon seudun Leoilta!

    VastaaPoista